søndag den 20. februar 2011

AWARDHold da op hvor er det en overraskelse at komme hjem fra ferie og så lige skal tjekke sin mail og der så er en personlig besked fra Cecilie med en Award til mig!!!! Det er min første Award nogensinde så jeg er da vildt stolt Tusind tak Cecilie!

Så er det jo at jeg skal fortælle 3 ting om mig selv tænke tænke tænke...


1. Jeg har lige brugt min vinterferie i Østrig i Wagrain, hvor jeg har stået på ski med min mand og vores 3 børn. Jeg har været total skrækslagen for at stå på ski de sidste 20 år da jeg sluttede vores allerførste skiferie af med et kæmpe styrt og slog mit haleben helt vildt og jeg nåede ikke ud på ski igen desværre. Men denne gang tog jeg mig sammen og var på skiskole i 3 dage, og nu er jeg faktisk blevet så god at jeg kan stå på de blå løjper i Østrig og de er edermame stejle skal jeg love for.


2. Som hos de fleste andre mennesker så fylder mit arbejde meget for mig i min hverdag, derfor bliver dette en af mine punkter. Jeg arbejder til dagligt som aktivitetsmedarbejder og står nu overfor en masse forandringer på min arbejdsplads. Fra at ha konsentreret mig mest om de friske brugere skal jeg nu sammen med to kollegaer varetage de svage brugere fremover. Jeg får nu 3 forskellige arbejdspladser istedet for som nu 2. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte det nye op og til at arbejde med de 2 nye kollegaer jeg nu har fået og til at tage mig godt af de nye brugere. Samtidig kommer jeg til at savne de ældre mennesker jeg ikke skal være sammen med mere og nogle af de arbejdsopgaver som jeg nu skal overlade til andre.


3. Jeg har en svaghed for MIN MAND, MINE BØRN, CHOKOLADE, LAKRIDS OG EN GOD KOP TE!


Det var vist det jeg havde at fortælle om mig selv og nu vil jeg give awarden videre til :

"and the award gooes to........


1. Charlie hvis blog altid er et besøg værd. Hun fortæller om sine oplevelser i dagligdagen, hun laver utrolig flotte kort og så tænker hun på andre end sig selv (Operation skriv hjem)


2. Susanne Meltesen Det siger jo næsten sig selv. Se bare på hendes blog, hun har bare tjek på det der med designet og de ting hun laver er bare så flotte. Samtidig er jeg jo så heldig at være sammen med Susanne om tirsdagen hvor jeg kan følge lidt med i hvad hun går og laver og hver gang har hun gang i noget nyt og spændende.


3. Signe som bare laver skønne ting og hvis blog er en fornøjelse at følge og så er hun sørme også gæstedesigner på vintage udfordring Respekt for det!


Det var de tre skønne quinder jeg har valgt der skulle ha en award så nu håber jeg at de vil tage imod, hvis de da ikke allerede har fået en , men en ting er sikkert de har fortjent den.


Og til sidst undertegnede på ski -----fed stil ikke---- :)

God søndag til alle
vh Karina

3 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hvor sjovt - første gang jeg var i Østrig for mange å siden var netop i Wagrain. 1000 tak for de pæne ord og awarden. Jo jeg modtager awards og selvom jeg har fået den før finder jeg nok 3 andre at give den til. =0)

aka sagde ...

Tillykke med den fine award.
Og det er lidt sjovt at læse lidt mere om dig. Så ved man lidt mere om hvem der er bag profilfotoet.
Fed stil med dig på ski. Det ser ret prof. ud !

Susanne Meltesen sagde ...

Dét der - det er dæl'me fed stil... hihi

Og tusind tak for din award - de ord varmer virkelig meget... ;o)