lørdag den 14. januar 2012

Scrappehuset fejrer 300000 gæster

Se lige her Scrappehuset fejrer 300000 gæster, hvor man bla kan vinde 1 års abonnement på Ett Trykk og hvem vil ikke gerne vinde det wauw siger jeg bare!
Man skal vælge hvilke stempler man gerne vil vinde og jeg blev forelsket i dem her:Hvorfor er det så at jeg godt kan lide at klikke mig ind på Scrappehuset? Jo jeg kan godt lide de gode ideer, spændende konkurrencer, og se deres nye tiltag med video tutorials.
Så hvis i vil have muligheden for at vinde, så skal i gå ind på deres blog og være med inden d. 10. februar 2012

Venlig hilsen Karina

Vintageæske
Denne lille æske har jeg lavet til udfordring nr. 34 på Vintage udfordring , hvor det skal være  "Altered art projekt efter eget valg" Jeg har brugt "bird song" papir fra Pion design. Blonden er en serviet doily og blomsten er lavet med en doily flower fra Magnolia. Sommerfuglene har jeg klippet fra en bord lavet med Martha Stewart border punch med sommerfugle.
Det var rigtig hyggeligt at lave denne æske, for vi holdt fødselsdag for vores yngste datter i går som bliver 9 år. Hun havde besøg af hele 2.c. ialt 21 børn så der var gang i den. Så er det dejligt at kunne sætte sig ind og slappe af ved scrapbordet når alle er taget hjem.
God weekend og tusind tak for alle jeres søde kommentarer.

vh Karina