Konfektkage:
50 g. smør
200 g. grofthakkede smuttede mandler
150 g. grofthakkede tørrede dadler
150 g. grofthakkede tørrede abrikoser
100 g. tørrede tranebær
100 g. grofthakkede valnøddekerner (havde jeg ikke i)
60 g. hvedemel
3 1/4 tsk. stødt kanel
1/2 tsk. revet muskatnød
1/4 tsk. stødt koriander
1/4 tsk. stødt nelliker
125 g. honning
125 g. flormelis
Smelt smør. Rist mandlerne på en pande ca. 5 min. Bland det hele sammen (foruden honning og flormelis) i en skål. Honning og flormelis smeltes i en gryde og koger til det bliver gyldent og skummer. Det kommes derefter i frugtblandingen og æltes godt sammen. Beklæd en springform med bagepapir og fordel massen i den. Tryk det hele godt sammen og læg et stykke bagepapir ovenover. Den stilles i ovnen ved 150 grader i 45 min. Kagen stilles derefter til afkøling på køkkenbordet og kan derefter holde sig i en måned i køleskabet. Konfektkagen nydes i små stykker ad gangen. God fornøjelse.
Næste uge bliver en travl uge på arbejde men men men jeg skal også mødes med scrapmafiaen til julehygge med pakkespil. Det bliver bare så hyggeligt.
Hygge hejsa til jer andre!
Karina