tirsdag den 1. marts 2011

Endnu en award

Bare det da ikke stiger mig til hovedet med alllllllleee de awards jeg får, ha! ha! Jeg har nemlig fået en award mere og den er fra PipsDet er virkelig sødt af hende og jeg kan godt forstå at hun selv har fået den for det er flotte ting hun laver og hun er ekstrem flittig!

Men så skal jeg jo fortælle 8 ting om mig selv så de kommer her:

1. Jeg er en af de piger der er hoppet med på Zumba bølgen og det har jeg bestemt ikke fortrudt for det er skøn skøn motion!

2. Jeg er tedrikker og absolut ikke kaffedrikker.

3. Jeg elsker at læse bøger!

4. Jeg elsker god mad!

5. Jeg har den skønneste hund som hedder Nellie. Det er en Border Collie!

6. Jeg er en elendig husmor og har flere gange i mit liv været træt af at jeg ikke var mor dengang mødre var hjemmegående for så er jeg sikker på at det havde set anderledes ud for så havde tiden været der.

7. Jeg glæder mig rigtig meget til vi skal til convention i Middelfart!

8. Jeg bliver ret hurtig træt af alt for rapkæftede kvinder og mænd som tror at alt skal gå efter deres hoved ( den er måske lidt fræk at skrive men det er ærligt og jeg kender heldigvis ikke nogen :))

Det var vist hvad det kunne blive til og så skal jeg jo sende awarden videre til 8 andre og den første jeg kommer i tanke om er

1. Linda : Hun laver bare de fedeste kort og er utrolig grundig. Hun er designer for bla.

Patties creations og Priscillastyles RESPEKT! Og så er det skægt at være sammen med hende til tirsdagsscrap!

2. Lone Krieger : Flotte flotte ting hun laver. Hun taler på sin blog om at man får inspiration forskellige steder fra og det gør man virkelig på hendes blog , den er bestemt et besøg værd!

3. Karin : Fordi hun er så hyggelig at være sammen med til tirsdags scrap hos Charlotte. Hun er fantastisk kreativ indenfor alt muligt bl.a. også Patchwork og det er bare så flot det hun laver med masser af seje teknikker.

4. Else Slipsager Jeg kender hende ikke personligt men følger hendes blog og der er masser af inspiration. Det seneste hun har lavet er til cancerkort ! og så er hun flittig på Scrapsisters.

5. Sarah : Hende kender vi vist alle sammen. S.... dygtig og hun vinder ekstremt mange konkurrencer men det er jo ikke så sært. Godt gået Sarah!

6. Karina : Hende kender jeg heller ikke personligt men jeg følger hendes blog og synes rigtig godt om det hun laver. Dælme om hun ikke også er blevet designer for Kreative fornemmelser! Flot!

7. Dorte : Denne blog følger jeg også for det er nogle rigtig smukke kort hun laver. Se selv på hendes blog!

8, Annette : Hun virker som en kvinde med masser af overskud! Hun er vildt sød til at lægge en kommentar på de forskellig blogs. Og så er det bare sådan nogle flotte ting hun laver!

Hold da op så er den klaret! Der er måske flere af jer der ikke tager imod awards, men så smiler i bare af det og jeg lover at jeg ikke bliver fornærmet! :)

Reglerne for denne award er:

1. Tak personen der sendte dig denne - og link tilbage til vedkommende.

2. Fortæl 8 ting om dig selv 3. Giv awarden videre til 8 bloggere.

4. Giv de 8 bloggere besked om de har fået awarden.

Nu må jeg vist hellere skynde mig til tirsdags scrap hos Charlotte.

VI ses

Vh Karina