mandag den 28. oktober 2013

mini albums


Mine 2 veninder Ann og Helle har flere gange sagt at de meget gerne vil have nogle af de billeder som jeg tog på vores Mallorcatur, så nu har jeg lavet et album til dem hver. Det er et mini album som kan åbnes på alle mulige måder. De fine palmer på forsiden har min søde scrap veninde Jeanette lavet til mig.


Mine 3 piger har været i gang med at lave Helloween græskar, dejligt at de stadig gider!I weekenden var min mand og mig i Hamborg i tyskland. Vi boede på et dejligt hotel med dejligt mad og generelt hyggelig stemning. Fredag, da vi kom, fik vi lidt at spise og derefter sluttede vi aftenen i baren med utallige drinks og det er jo en god måde at komme i kontakt med andre mennesker på. Så det blev en ret sjov aften. Lørdag stod den på shopping til vi næsten ikke kunne gå mere for ømme fødder. Søndag var vi på det berømte fisketorv og derefter til bådmesse som jo egentlig var årsagen til at vi skulle til Hamborg. En herlig weekend!


Nå men det stormer jo helt vildt i dag, så nu vil jeg køre op på skolen og hente Karoline på knap 30 kilo så hun ikke blæser væk ;0)

Ha en god dag og blæs nu ikke omkuld.

vh Karina

4 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Rigtig søde album du har lavet og med finurlige lommer osv. Du er da en sød veninde at lave den slags.

Hyggeligt at dine piger gider skære græskar...men din mands og din tur har da været endnu hyggeligere..(hedder det det ?)I forstår da at opleve noget. hihi.

Bodil Hansen sagde ...

Super fin album du har lavet

Mette G. sagde ...

Kreative piger, du har :-) Flotte albums!

Charlotte Ravn sagde ...

De er så flotte de album og dejligt at veninderne blev glade for dem!
Måske ryger der også et par drinks ned i aften ;) Ses