lørdag den 28. september 2013

Strikket lang jakke

Så er jeg blevet færdig med at strikke min lange jakke som jeg startede på i sommerferien. Lige da jeg kom hjem fra sommerhuset gik jeg fuldstændig i stå med at strikke da hverdagen meldte sig igen. Men så tog jeg mig sammen og nu kan i så se mit færdige resultat. Den er dejlig varm men kradser lidt desværre, men med en langærmet bluse indenunder så går det nok. Jeg er rigtig glad for den især fordi det er sjældent jeg bliver færdig med sådan et stort projekt.


Ja så fik i den så fra alle led og kanter :0)
Den er strikket i Alpakka - mellembrun 3161 fra fra Sandnes Garn. Strikket på rundpinde 2½ og 3½.  Mønstret eller bulerne kan man kalde det kommer ved at strikke 1 ret i 3. underliggende m.
Opskriften er fra Familie jounalen 46/2012

I aften skal vores yngste datter Karoline have veninder på besøg til en lille fest så jeg må vist hellere komme i gang med at forberede.

God weekend!

vh Karina

4 kommentarer:

Hazel (Didos) sagde ...

Oh this is brilliant, Love it. I am not very good at knitting and this would have taken me years!!! (And lots of visits to my Mum to help fix my mistakes!!) Love Hazelxo

Tina Nielsen sagde ...

Åh, den er fed. Den kan du godt være stolt af. Må være en skøn fornemmelse at stå med den på og den er færdig. Kæmpe projekt og kæmpe respekt. Kh 10na

Pia sagde ...

Den er noget så fin. Sikken et arbejde. Tillykke med dit flotte resultat.

LindaS sagde ...

Superflot arbejde og virkelig klædelig. Godt gået.