torsdag den 4. april 2013

Noget helt andet end scrap

I dag har jeg lyst til at blogge noget som slet ikke har med scrap at gøre. Her er hvad der sker omkring mig lige nu kan man vel kalde det.
I går hentede vi en halv gris. Den var heldigvis finparteret så det var bare at putte i poser. Jeg fik lavet flæskesvær og de smagte rigtig godt. Mine 2 ældste piger skulle ikke nyde noget efter at de havde set huden inden den blev til svær :0) Men min yngste datter Karoline og hendes veninde guffede dem i sig.
I dag har jeg så fået bagt leverpostej. Det blev til 11 stk. Det er første gang jeg prøver det men de smager rigtig godt. Min mand har ondt i maven nu, det har han hver gang jeg bager et eller andet fordi han spiser alt for meget af det. Ja ja det er virkelig gennem mandens mave at man finder kærligheden eller hvad man nu siger!
 Men se lige her hvad min skønne mand har købt til mig. Det er bare så skønt med forårsblomster i huset.
Til sidst får i lige et par billeder af vores dyr. Katten Mille og border collien Nellie! De er bare så skønne! Især Nellie hun har bare en kæledække.

Nå men det var lige hvad jeg havde lyst til at dele med jer i dag. Vi ses

vh Karina

3 kommentarer:

Jeanette sagde ...

Wow! Har du laget alle de eskene med leverpostei!?Jeg har bare smakt hjemmelaget leverpostei en gang før, og det var noe av det beste jeg har smakt noensinne. Den leverposteien man får i Danmark er fantastisk god på deres smørrebrød! :)
Herlige bilder fra ditt liv, Karina. :) Ha en fin dag og weekend!
Knus Jeanette.

Karina Beck sagde ...

Det lyder lækkert med hjemmelavet postej.
Søde billeder af dine dyr.
God weekend.

GitteBlinkilde sagde ...

Skønt med hjemmelavet leverpostej - din stakkels mand må lære at holde igen :-)