søndag den 24. juni 2012

Studenter kort

Jeg har været til studenter fest hos en venindes søn. Han skulle have penge så det blev til dette kort.


Jeg har brugt mine nye spellbinders "Floral ovals" Dem er jeg ret vild med. Bladene er lavet med en Martha Stewart punch.
Jeg håber i havde en god skt. hansaften i aftes og i ikke blev alt for våde. Vi var hos min svigermor i sommerhuset ved Binderup. Vi var så heldige at det først begyndte at regne da vi skulle hjem. I dag har jeg gjort rent og gjort rent og jeg hader det! (hvorfor er det lige at jeg ikke har en rengørings kone???) Men nu kommer vi til det gode.... jeg har ferie i de næste to uger juhuuu! I næste uge er mine yngste piger i skole og min ældste læser til eksamen og manden er på arbejde så det bliver bare så skønt at ha´lidt tid til mig selv.  Men jeg har egentlig ferie fordi at min ældste datter bliver student på gymnasiet på tirsdag og så skal vi ha besøg af min mor og svigermor til frokost når Nanna har fået huen på. Lørdag kommer hele hendes klasse i studenter vogn og skal have lidt vådt og tørt. Søndag kommer hele familien så og skal fejre hendes hue så det bliver bare sådan en skøn uge!

Tak for jeres søde kommentarer!

vh Karina

1 kommentar:

Charlie sagde ...

Ja det lyder bestemt som en SKØN uge. Fint studenterkort du har lavet til en ung mand - og jeg er sikker på mor også har et fint kort til sin egen student klar. Vi havde fint tørvejr her i Allerød lige til vi gik i seng i går sent - til gengæld har det stået ned i stænger hele dagen i dag. Jeg SAVNER sol og tørvejr!!