søndag den 4. december 2011

lidt af hvert


 Først skal i lige se de lækre ting jeg har fået ind til videre i pakkekalenderen fra Marianne. Der er lidt at gå i gang med!
Så har jeg haft nogle kort liggende som jeg lavede en dag hos Tanja og Mette da vi var til midnatsscrap hos dem. Det var en rigtig hyggelig aften!Den skønne julemand her på det nederste kort finder i ved at billedgoogle "old santa" så kommer der flere søde motiver frem.
Så er det anden søndag i advent og vi har bare haft en skøn weekend hvor vi ikke skulle noget som helst. Skøøønt! Men så tog vi et smut til Tyskland med svigermor. Der var mange mennesker skal jeg hilse og sige. Pigerne havde lavet konfekt da vi kom hjem så det var lækkert uhmm!
Ha en god søndag!
vh Karina

5 kommentarer:

Karin sagde ...

Fine sager Karina :-) ses på tirsdag.

Annette / aka sagde ...

Dejlige nye ting du har fået.
Og sikke flotte kort.
Tak for ideen til old santa. De ord har jeg ikke prøvet før - og gode billeder er et must !

Sarah sagde ...

Skønne kort og dejligt med kalenderpakker.
Hav en god dag.

Bente Årstad sagde ...

Nydelige julekort. Og så kjekt med den kalenderen dere to hadde sammen. Koselig. Så vil jeg takke for koselig besøk i bloggen min, det setter jeg pris på:)

Ha en fin uke:)

Pips sagde ...

Lækre kalendergaver du har fået - så er der nyt legetøj :) Fine kort du fik lavet til Jeres midnatsscrap. Og SELVFØLGELIG er der mange mennesker i Tyskland nu her op mod jul - hihihi - godt det ikk var mig *GG*