søndag den 2. oktober 2011

Hjemvendt fra convention i Middelfart

Det var en fantastik convention jeg og mange andre var til i går i Middelfart. Heidi havde atter formået at skabe en kanon dag for alle os kvinder og vist også (nogle enkelte mænd) Jeg var der sammen med min veninde og kollega Marianne som er helt ny indenfor scrapverdenen. Hun var fuldstændig solgt og var overbevist om at hun var kommet i himlen. Vi startede fredag til førscrap og havde en supergod aften med de andre søde scrappere. Lørdag blev der først og fremmest shoppet og jeg skal lige love for at Marianne fik udstyret i orden med både papercutter, big shot, stempler , dies, sværte og en helt masse andre lækre ting. SÅ ER HUN I GANG!!!
Jeg havde lavet dette kort med tekanden på til skitsekonkurrencen og sørme om jeg ikke vandt 1. pladsen. Jeg er vildt glad for jeg vandt disse fede stempler fra "picturing the world"


 Dette kort var mit bidrag til et utraditionelt julekort.

 Dette lo var mit bidrag til lay out konkurrencen med monokromatiske farver.

 Dette lo er til skitsekonkurrencen. Jeg lavede det egentlig uden billeder til at starte med da jeg ikke havde mere farve i printeren. Pokkers! Så måtte jeg hjem til svigermor og have fremkaldt nogle billeder i en susende fart  så billederne er ikke de bedste i farverne men det var lige hvad jeg kunne skaffe i sidste øjeblik.
Der var så mange superflotte bidrag at det næsten ikke var til at vælge hvem man skulle stemme på.
Jeg har selvfølgelig allerede meldt mig til næste convention d. 9.+10. Marts 2012
God søndag!

vh Karina

6 kommentarer:

Pia sagde ...

hold da op hvor har du haft tid til at lave meget, stort tillykke kan godt forstå du vandt med det lækre kort

LindaS sagde ...

Tillykke med en velfortjent 1. Plads. Superflot kort med nogle flotte blomster. Dejligt at se at du fik lavet noget og velkommen til scrapverdenen til din søde veninde.

Jytte sagde ...

Wow, det er da nogle fuldstændig fantastiske kort .. jeg er helt vild med dit te-potte kort. Hvor er det lækkert ... En meget velfortjent 1. plads!!

Annette / aka sagde ...

Tillykke med din 1. plads. Den er fuldt fortjent. Dit utraditionelle kort burde sandelig også have haft præmie. Superflot.
Og dine layouts.....du kan bare det der.

Dejligt at høre, at du er ude at hverve nye scrappere.
Heldigt at jeg lige nåede at hilse på dig, da du susede forbi.... for sikke en travl dag ! Ja, din veninde har ret - det er nok næsten som at være i himlen.

Lisbeth Zibrandtsen sagde ...

Flotte ting du har lavet! Havde dig også som favorit, selvom jeg ikke fik stemt...
Jeg er vild med dit julekort med dansk tekst!!
Hvad er det for noget papir?

Anneke sagde ...

such a lovely serie of cards.
great layouts and papers