søndag den 4. september 2011

Lidt forskelligt


 I lørdags var Charlotte Ravn og jeg til fællesscrap i Billund. Det var vildt hyggeligt og de serverede en lækker morgenbuffet og skønne kager til kaffen. Der var to butikker Scrapbookfun og Anjas hobby der havde stillet deres butikker op med alle mulige spændende ting som skabte nye behov. Jeg var på kursus hos designeren af Ipis design papir, hvor vi lavede æsken på øverste billede.


 Jeg fik lavet denne æske som jeg vil deltage med i konkurrence nr. 36 hos scrapkammeret


Dette kort lavede jeg til en konkurrence på Sketch Saturday men jeg nåede ikke at oploade den så jeg må være med en anden gang.
God søndag
vh Karina

3 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Det var hyggeligt, lige at hilse på dig i går.....i forbifarten. Hvorfor har man altid så travlt til de arrangementer ???
Flotte ting du igen har lavet. Den Ipis-æske ser da noget indviklet ud. Men flot er den blevet.
Æsken som kagestykket er bare sød og så fint pyntet med den swirl.
Og fint kort....du har da bare været flittig.

Jeg synes, det var så hyggeligt lige at se forbi i går. Flot arrangement af de friske piger.

Ann Katrine sagde ...

hvor er det et sødt kort du har lavet, kunne godt være jeg kunne finde på at lifte det en dag... og kageæsken kan jeg også rigtigt godt lide - har du en tut til den, for den ser da spændende ud.

Pips sagde ...

Halløjsa :o)
Hvor har du da været produktiv i går - og lækre ting du fik lavet. Lagkageæsken så jeg jo - og den er endnu pænere i virkeligheden. Så fedt endelig at få sat ansigt på dig - det har vi dælme truet med længe - hihi. Og Tak for de pæne ord om arrangementet.