tirsdag den 26. april 2011

Det vores bryllupsdag i dag ah sigijalala...Hvad siger i så: Denne buket kom min skønne mand hjem med i dag fordi vi har bryllupsdag i dag. Elfenbensbryllup helt nøjagtigt for vi har været gift i 14 år. Men vi har været sammen i mange flere så det er jo bare skønt. Jeg elsker at få blomster! Men hvem gør ikke det. Jeg har haft en feriedag i dag og det er jo bare skønt i sådan et vejr. Så jeg har været på shoppen i byen og nydt det på terrassen med en god bog. Jeg har fået bagt boller og lavet noget lækkert chokoladepållæg med nødder. Senere skal jeg til Lunderskov og mødes med Scrapmafiaen så det er da det man kan kalde en skøn dag. Jeg håber også at i har haft en skøn dag!

vh Karina

6 kommentarer:

Charlie sagde ...

STORT til lykke med bryllupsdagen - ham kan du da roligt beholde - mænd der køber blomster skal man være god ved - jeg har selv en af slagsen. =0) Hils Mafiaen mange gange fra mig.

Cecille sagde ...

Stort tillykke - sikke en dejlig dag at have bryllupsdag :-)

Jeg er nu en af de der "underlige" der ikke er specielt vild med at få afskårne blomster, men jeg kan godt forstå du er glad for buketten.

aka sagde ...

STORT TILLYKKE med de 14 år. Det er jo dejligt, når du får sådan en superdag ud af det.
Og så har du jo en dejlig mand, der husker det med blomsterne. Jeg er lige så heldig - og den slags mænd skal man passe på og være god ved...
Jeg håber, I har en rigtig hyggelig aften. Jeg havde hørt fra Charlotte at I skulle scrappe ...og måske også snakke en anelse !

Lone Krieger sagde ...

Uha 23:29, jeg kan da lige nå det: STORT TILLYKKE
DEjligt med en mand der husker den slags (der er alt for mange der glemmer det). Heldigvis er min dejlige mand af samme støbning som din. Hvor er vi dog bare heldige vi to ;o)
Håber du havde en hyggelig aften med scrap-mafiaen.

Charlotte Ravn sagde ...

Hey... det sagde du da ikke noget om i aften! Stort tillykke og sikke nogle fine blomster. Kan du ikke lige tage din mand med næste gang, så han kan lære Stig hvordan man gør?? ;)

Pips sagde ...

Lidt forsinket men stadig velment Tillykke med Bryllupsdagen. Sikke en flot buket! :o)