tirsdag den 15. marts 2011

Kortmester opgave 3


Til konvention i Middelfart i weekenden fik jeg lavet dette kort, som er mit bidrag til kortmesters opg. 3 på Scrapsisters. Blomsten med fjerene lavede jeg til en "Make and take" hos Unik scrap. Det var en fantastisk konvention som sædvanlig. Denne gang var jeg for første gang med til førscrap og det var rigtig hyggeligt og en rigtig god måde at få tid til at lave bidragene til konkurrencerne. Man får samtidig lært nogle nye mennesker at kende og sjovt nok synes man jo næsten at man kender de fleste fordi man enten er følger af deres blog eller fordi man har set dem før til sidste konvention.
Jeg har flere kort og lo som jeg skal ha lagt på bloggen men det må lige blive en anden gang.
Vi ses

vh Karina

3 kommentarer:

Pips sagde ...

Sikke et flot kort! Den make and take gik jeg glip af ... men det gjorde jeg nu af alle. Igen fik jeg ikke hilst på dig, men der kommer jo en Convention igen - og så kan det da være. ;o)

aka sagde ...

Superflot kort, og sikke farver. Og det er da noget helt nyt med de fjer. Jeg så godt resterne af fjerene hos Unik - men var ikke selv med.
Hvor var det godt jeg lige fik sagt hej til dig......men vi fik ikke snakket. Vi burde være der en hel uge....for at nå det hele. Men guderne skal vide, hvor træt man så kunne blive....og fattig !
Jeg har ikke prøvet førscrap, men det lyder rigtig hyggeligt.

Lone Krieger sagde ...

Sikken et skønt kort og hvor er det nogle dejlige farver du har valgt. Øv bliver altså helt misundelig over at jeg ikke kunne komme til convention. Næste gang - håber jeg, men nu hedder det snart Scrap-a-mania i Roskilde og DER er billetten hjemme. Glæder mig. Håber vi ses.