mandag den 24. januar 2011

Scrapkrise/mavebælte til gave


Det er længe siden at jeg har blogget og scrappet for jeg har virkelig været i Scrapkrise. Jeg har slet ikke haft lyst til at scrappe og jeg har slet ikke kunnet se hvorfor og til hvilken nytte jeg skulle scrappe. Men nu håber og tror jeg at krisen er ovre for her til aften har jeg scrappet et mavebælte til gaven til en af vores venner som fylder 50 år i morgen. Vi skal til åben hus og jeg har været lidt i tvivl om hvad jeg skulle købe til ham. Han ønskede sig penge så han kunne sparre sammen til en rejse til Thailand så han kan begsøge sin bror som bor der. Det kan jeg kun støtte op omkring så det blev til denne gave, med et par underbukser, merci chokolade, kaffe fra The huset og penge.

Har du også prøvet at være i scrapkrise?

Vh Karina

4 kommentarer:

Cecille sagde ...

Superlækker gave - den er virkelig flot og en rigtig god idé.

Jo scrapkrise det har jeg haft, men er det ikke noget der rammer os alle en eller flere gange. Jeg synes der har været flere perioder hvor lysten har manglet eller også har det være overskuddet der har manglet. For mig har det været når der har været for meget andet at se til og at jeg ikke har haft tid til at sætte mig med scrap og rigtig slappet af - så er det endt med at lysten også er forsvundet, men heldigvis ikke for så lang tid - for helt ærligt så kan jeg ikke undvære mit scrap.

Jeg håber du er tilbage i scrapmode for du laver nogle rigtig fine ting :-)

aka sagde ...

Rigtig fin 50 års gave du har lavet. Sjov ide som nok skal vække glæde hos modtageren.

Ja, jeg har da bestemt oplevet at have scrapkrise. Tanken som: Hvorfor er det overhovedet sjovt at sidde og klippe i papir ? Hvem gider se det ? Hvem gider overhovedet have det ? Hvorfor er der nogen der skriver på bloggen, at det er pænt ? Osv, osv...
Men for mig har det altid været i forbindelse med, at der har været andre ting i hverdagen eller i mit hoved, der fyldte mere end godt var. Så er der ikke plads til at være kreativ. Og så forstærker det sig selv.
Pludselig en dag har jeg overskud og lyst igen....som regel hjulpet af en blogrundfart....så kommer inspirationen tilbage.

Jeg håber du har fået mod på scrapperiet igen...for jeg vil da gerne se mere...

Bertram sagde ...

Ja, mon ikke vi alle prøver det?
Jeg er dog rigtig glad for at du er ovre din krise igen, for det er altid så hyggeligt her ;-)

Jean sagde ...

Hvor er det bare en rigtig sød måde at aflevere en gave på med penge, som ellers ofte bare er rigtig kedeligt at give :)

Jeg har også pauser indenfor mine forskellige hobbyer, lige pt er det kagerne jeg ikke brænder så meget for som jeg før har gjort..
Tror bare man har nogle forskellige facer og interesser igennem livet også alt efter hvordan humør og hverdags livet lige er :)

Rigtig smukke ting du ellers laver, kommer aldrig til at kunne måle mig med det du laver, meen vil helt sikkert kikke forbi igen og finde inspiration :)