lørdag den 31. juli 2010

Sommerferien på ÅrøSå er vi kommet hjem fra 14 dages ferie på Årø, hvor min mor har sommerhus. Vi havde vores båd med så det blev til flere sejlture til bl.a. Bågø, Haderslev og Assens. Vi havde en skøn og afslappende ferie med gå- og cykelture rundt på øen. Jeg fik læst en masse bøger, blade og gættet kryds og tværs, skønt. Jeg havde bevidst fravalgt alt hvad der hedder scrap for det synes jeg ikke rigtig at jeg havde lyst til i det gode vejr.Lige for at afslutte vores ferie i Paris så vil jeg lige vise jer mit skønne køb til kun 13 Euro.
Jeg er stor tedrikker så jeg kunne ikke stå for denne lille tekande med tekop i bunden.Den passer lige til 2 kopper te. Jeg købte den i en lille bod på Mont Martre. På det øverste billede kan i se en lille tesi i form af en kande som jeg heller ikke kunne stå for.
Ha en god dag!
Vh Karina

5 kommentarer:

Cecille sagde ...

Hvor lyder det dejligt med bøger og afslapning sammen med familien. Dejligt når man kan samles og bare nyde vejret og hinandens selskab :-)

aka sagde ...

Du har jo næsten været i min baghave !
Det lyder som en dejlig ferie. Med total afslapning.
Spøjs tekande, jeg kan virkelig godt forstå du blev fristet.

Karina Beck sagde ...

Det lyder som en dejlig ferie.
Jeg kan godt forstå at du faldt for den thekande.

Maria Krumbæk sagde ...

Velkommen hjem igen :) Dejlige sommerbilleder. hvor er den bare sød den tekande ;D

Bertram sagde ...

Det ser ud til at i har hygget jer. Det er også vigtigt at pleje familien. Og vejret har været med jer )og alle vi andre).