søndag den 18. april 2010

Fødselsdags cypercrop

Der har været fødselsdagscypercrop hos scrapsisters. Det var nogle rigtig spændende opgaver. Dette er fra opgave 3 hvor man skulle lave et Easelkort Se her hvordan:
http://www.scrapsisters.dk/magasin/index.php/component/content/article/453-kladde-easelkort-
Her gik opgaven ud på at lave et kort og et Lo som passede sammen i farver og papir , med emnet ForårHer har jeg lavet en taske til opgaven hvor der skulle være knapper og falske syninger på.
Se opskriften på tasken her: http://www.dawnsstampingthoughts.net/2009/08/dawns-convention-2009-swap-2-video-.htmlHer skulle vi lifte et lo og det havde jeg meget svært ved og er bestemt ikke helt tilfreds med resultatet. Det er slet ikke min stil , da det virker rodet og alt for tætpakket i den ene side


Dette var en skitse konkurrence og dette Lo kan jeg meget bedre lide.
Det har været rigtig sjovt at være med til dette cypercrop!
Ha en god søndag.
vh Karina


3 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

iiiih nogle flotte ting du har lavet :) jeg kan specielt godt lide de gule blomster!

Charlie sagde ...

HOLD da op hvor du har været flittig og dygtig. FIINE ting og det er så stærkt at komme væk fra sin egen stil og prøve kræfter med nye ting. Kender godt fornemmelsen - men det LO du ikke selv er tilfreds med er bestemt ikke tosset. =0) Jeg havde desværre af flere årsager slet ikke tid til at være med denne gang.

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke flittig du har været Karina. Jeg kan nu rigtigt godt lide dit LO med white space, synes du er sluppet rigtigt godt fra liftet!